FIBOX Make Difficult Easy

Pålidelige PUR-pakninger (polyurethane)

PUR adskiller sig fra andre pakningsmaterialer, da det er formet gennem en speciel skumindsprøjtning i kapslingens pakningsspor (som regel placeret i dækslet). På denne måde klistrer pakningen permanent og sikkert til kapslingen. Dette sikrer en pålidelig tæthedklasse. PUR-pakninger har et meget lavt permanent kompressions niveau (meget lidt misformering, efter trykket på pakningen er fjernet). Desuden forbliver de mekaniske egenskaber stabile i – 50°C til + 130°C. Materialet kan nemt modstå skiftende vejrforhold.

PUR-pakninger er resistente over for fedt, olier og syrer, men de kan ikke modstå stærke basiske opløsninger.

PUR (Polyurethane): det ideelle materiale

For de fleste kapslinger er alle af de ovennævnte pakningsmaterialer passende. Valget af et bestemt pakningsmateriale afhænger af tilstedeværelsen af visse kemikalier det sted, hvor kapslingen er anbragt, samt af usædvanlige høj temperaturmodstand eller IP-klassificering. Fibox anvender PUR-pakninger som standard i de fleste kapslinger, da polyurethane næsten har de perfekte egenskaber og derfor er den bedste løsning til generel brug af pakning. På grund af Fibox’ skummaskiners store nøjagtighed, sikre PUR-pakningen en høj IP-klassificering. Eftersom pakningsmateriale, efter tørrring, er tæt forbundet til pakningssporet, forbliver IP-klassificeringen høj, selv ved brug under krævende forhold.

PUR-pakninger kan kun bruges, når pakningssporet er afrundet og bred nok. Nogle Fibox kapslinger kan ikke udstyres med PUR-pakninger på grund af deres lille størrelse eller skarpkantede form. I disse tilfælde bruges EPDM.

PUR-tiivistepinnan profiili

PUR-pakningsprofil: Sporets profil i Fibox’ kapslinger er udviklet specielt til polyurethane automatindsprøjtninger. Dette design i forbindelse med en præcis produktionsproces sikrer IP-klassificeringer op til IP67.

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy