Nye friske kræfter i Fibox — 12.10.2017

Kundeservice

Senest har vi desuden tilført virksomheden nye kræfter. I vores Kundeservice Team vil I således kunne møde vores nye kollega Sanne Holm, som med hendes fortid fra Henkel og RS Kundeservice og hendes store imødekommenhed og altid smittende humør, yder en fantastisk service. Har I ikke allerede mødt Sanne, så glæd jer til at møde hende på tlf. 43 71 80 55 eller ordre@fibox.com.

 

Salg

I vores salgsafdeling har vi også fået nye kræfter med ansættelsen af Area Sales Manager Jan Christensen.

Jan er 41 år og uddannet elektriker med speciale i bygningsautomation. Uddannelsen har han suppleret med en overbygning som energiteknolog med fokus på energi-optimering. Jan har således en stor teknisk viden og indsigt fra el-branchen og kender de udfordringer kunderne typisk står med.

Jans fornemmeste opgave bliver at rådgive alle vores grossistkunder og holde dem orienteret om vore produkter, for derved at sikre, at de altid får den bedst mulige løsning.

De seneste par år har Jan arbejdet som salgskonsulent hos Würth Danmark A/S og glæder sig nu til hans nye udfordringer og til at komme rundt og hilse på alle Fibox´ kunderne.

Jan Christensen kommer til at køre rundt på kundebesøg i hele landet, men kan uden for møderne, altid fanges på tlf. 40 25 80 57 samt jan.christensen@fibox.com.

Vi håber, at I vil få stor glæde af vore nye kollegaer Sanne og Jan.    

 

Copyright
Legal Notice